Vælg en side

arriva app gør det nemt, 
hurtigt & mere enkelt
at være rejsende

digitale togbilletter

Giv kunderne den bedste oplevelse
Med Arriva tog appen kan kunder købe digitale togbilletter til og fra alle steder i Danmark. Og der skal ikke tages hensyn til om der står Arriva eller DSB på toget, eller om der benyttes regional, IC eller S-tog.

Appen giver et overblik over, hvilke billetter, der er mulige på den valgte rejse, og kunden får hver gang fremvist den billigste billet. Når billetten er valgt, kan den betales direkte i appen med betalingskort eller MobilePay, hvorefter den er er klar til brug. 

Kunden får en optimal rejseoplevelse, som gør det attraktivt at benytte sig af den kollektive trafik. Resultatet kan ses og mærkes på bundlinjen i form af et øget salg, reducerede omkostninger samt øget selvbetjening.   

Grøn omstilling
Skiftet fra papirbilletter til digitale togbilletter betyder et mindre C02 aftryk og lavere omkostninger til tryk-, distribuering og salg af traditionelle papirbilletter. Samtidigt øges selvbetjeningen, hvilket frigiver ressourcer fra salg-, billettering og kundeservice.

Digitalisering af togbilletter gør det muligt at omlægge og optimere virksomhedens processer og ressourcer. 

Digitale togbilletter giver:

  • Mindre ressourcespild – en grønnere profil.
  • Et simpelt og overskueligt bestillingsflow.
  • Reducerede tryk-, distribuering- og salgsudgifter.

 

I hele vores forretning har vi et stort fokus på, hvordan den kollektive trafik kan bidrage til grøn omstilling. Vi vil gerne tage et stort ansvar, fordi vi ved, at transportsektoren er en vigtig aktør i den grønne omstilling.”

Kenneth Korsgaard, Salgs- og marketingchef i Arriva.

 

Kofoed & Co - Digitale togbilletter - Digitale betalingsløsninger til den kollektive trafik

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om digitalisering af fysiske billetter eller ønsker du en dialog om, hvordan vi kan sætte strøm til din virksomheds manuelle processer, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Kofoed & Co - Christian Meisner Kofoed - Direktør - Digitale togbilletter

Christian Meisner Kofoed

Direktør

Tlf: (+45) 25 38 77 76
E-mail: christian@kofoed.co