Vælg en side

“Vores ambition er at være den kollektive trafiks foretrukne digitale platform for mobilbilletter.” 

Digitale billetløsninger i overhalingsbanen
Kofoed & Co er en innovativ IT-virksomhed beliggende i hjertet af Odense, hvorfra vi leverer kvalitetssoftware til trafikselskaber, som benytter vores digitale billetløsninger.

Vores digitale platform håndterer over 3 millioner billetkøb årligt i Danmark og er udviklet i tæt samarbejde med den kollektive trafik. 

Helt fra starten har vi inviteret vores kunder med i udviklingen af nye digitale billetløsninger på platformen, der returneres i form af økonomiske stordriftsfordele for dem. Vi forstår indgående den kollektive trafik, hvilket styrker vores kunders salg af mobilbilletter

Enkle og stabile løsninger
Som virksomheden bag den første SMS-billet i Danmark, udvikler vi i dag vores mobilbilletløsninger med mere end et årtis erfaring.

Vores digitale billetløsninger virker hver gang, fordi platformen er gennemprøvet, testet og enkel af bruge. Det betyder en sikker og stabil drift, selv under pres fra tusindvis af kunder der rejser samtidigt.

I mere end 10 år har vores platform automatiseret manuelle processer for den kollektive trafik og gjort det nemmere, hurtigere og mere ligetil at være rejsende i Danmark. 

Det har vi tænkt os at blive ved med.

The sky is the limit på femte

Udsigten fra femte sal på Rosenbæk Torv er vores. Vi holder til i hjertet af Odense, hvor vi kan se ud over Brandts Klædefabrik og Amfi-pladsen. Vores åbne og lyse lokaler danner rammen om et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi stræber efter balancen mellem kundernes og egne interne prioriteter. Der er fart over feltet, og vi er ambitiøse, men vi forstår også at hygge os og samles jævnligt over en ”tech talk”, et spil eller en bid mad.

Vores softwareudviklere arbejder alle full-stack og beskæftiger sig med alt fra serveropsætning og SQL queries til softwarearkitektur og web frontends. Vores arbejdsproces minder om Kanban, da vi har et kontinuerligt flow af opgaver på tværs af kunder og lag i systemet. Vi arbejder ud fra fastlagte retningslinjer og kodestandarder, som aftales i teamet.

”Hos Kofoed & Co er du med til at præge og sammensætte din dag, så den passer både fagligt og privat. Vi er en flad organisation med gode muligheder for at løbe med bolden selv – men også for at sparre med superkompetente kolleger. Her er aldrig langt fra ide til handling”.

Jakob Egon Jespersen, Softwareudvikler

Om os - Digitale billetløsninger -  Jakob Egon Jespersen - Softwareudvikler

Har du lyst til at være en del af vores team?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere

Har du fået lyst til at være en del af vores team? Og mener du, at vi kan være det rette match – som softwareudvikler eller som praktikant eller andet studierelateret, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@kofoed.co

Vi ser gerne, at du vedhæfter dokumentation for dine evner i form af eksempelkode, henvisning til open-source-udvikling, studieprojekter eller lignende.

Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du fremsender (eksamensbevis etc.).

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her:

Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

Vores behandling af personoplysninger sker på baggrund af vores legitime interesse i at finde den mest egnede kandidat til stillingen, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Som led i vores behandling af personoplysninger kan der ske videregivelse af oplysninger til vores databehandlere, herunder i forbindelse med hosting af vores it-systemer.

Vi skal samtidig informere dig om, at du i henhold til databeskyttelsesforordningen har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig. Du har ligeledes ret til at få berigtiget oplysninger om dig, hvis disse viser sig at være ukorrekte.
Du har herudover i visse tilfælde ret til at få slettet eller begrænset behandlingen af dine oplysninger, samt til at gøre indsigelse mod behandlingen.

Du har endvidere ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte osDu kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@kofoed.co.