Vælg en side

En bedre rejseoplevelse
Arrivas togbillet app “Arriva Tog” blev lanceret i starten af 2018, for at gøre det nemmere, hurtigere og mere enkelt at være rejsende i Arrivas tog. Og det blev det!

Det eneste kunden skal gøre, er at downloade Arrivas app, og så kan der nemt og hurtigt bestilles billetter og til hele landet. Det gør det mere enkelt og sammenhængende, og dermed skaber vi også en bedre rejseoplevelse for kunden.” Kenneth Korsgaard, Salg- og marketingchef i Arriva.

Landsdækkende app
Med Arrivas togbillet app på smartphonen, kan der købes og betales togbilletter til og fra alle stationer i hele Danmark. Billetten – såvel som pendlerkortet – er ikke blot lige ved hånden, men er også landsdækkende. Om rejsen foregår i et regional-, IC- eller S-tog eller om operatøren hedder DSB eller Arriva, er således underordnet.

Kundefordele
“Arriva Tog” giver endvidere et samlet overblik over mulige billettyper på den valgte strækning, listet efter pris. Derved får kunden altid får fremvist den billigste billet. Kort sagt: Arrivas togbillet app understøtter en langt enklere og mere sammenhængende rejseoplevelse for Arrivas passagerer, som kan købe alle deres togbilletter ét sted.

Fremtiden er digital
Digitaliseringen af togbilletter har ikke blot gjort det nemmere at være kunde, det har også flyttet salget og effektiviseret forretningsgange.
Når vi kigger nogle år tilbage, kan vi se en klar udvikling i retningen af en stigende efterspørgsel på digitale produkter og digitale salgskanaler.” udtalerThomas Fog-Petersen, kommunikationsmedarbejder i Arriva. I løbet af de seneste fem år, har det stigende salg af digitale billetter medført et kraftigt fald i salget af fysiske billetter, som er faldet med 66 procent.  

 (2018 

ARRIVA TOG

Arriva har været en del af den kollektive trafik i Danmark siden 1997.
Arriva har 10-15 procent af det samlede marked for togpassagerer i Danmark.

Arriva har stået for driften af den regionale togtrafik i Midt- og Vestjylland siden 2003.
Arriva har cirka 6,5 millioner passagerer om året.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om digitale togbilletter og udvikling af mobile betalingsløsninger, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Kofoed & Co - Christian Meisner Kofoed - Direktør

Christian Meisner Kofoed

Direktør

Tlf: (+45) 25 38 77 76
E-mail: christian@kofoed.co