Vælg en side

“Kunderne lægger vægt på, at busbetaling er nemt og hurtigt. Derfor foretrækker mange kunder MobilePay.”
Mette Julbo, Vicedirektør hos Midttrafik

Mobilbetaling – et forsøg værd
Grundstenene til Midttrafik app blev lagt i sensommeren 2015, da Midttrafik iværksatte en forsøgsordning med MobilePay i Horsens bybusser.
Forsøget skulle afdække interessen blandt kunderne, som længe havde efterspurgt muligheden for at betale busbilletten via mobiltelefonen. ”Kunderne er tilfredse” lød konklusionen og året efter blev Midttrafik app lanceret.

Danmarksrekord med MobilePay
Kunderne tog godt imod Midttrafik app, som ved udgangen af 2016 havde knap 150.000 brugere. På under et år blev der foretaget over 1 million køb på Midttrafiks betalingsapp, hvilket gjorde appen til den mest brugte MobilePay-løsning i Danmark målt på mobilbetalings-andel af samlede app-betalinger. Den populære salgskanal har således danmarksrekord i betaling med MobilePay.

 Millioner af billetkøb
I dag sker tre ud af fire køb fortsat via MobilePay, som er en betalingsform, som danskerne kender og er fortrolige med.
Hele 80 procent af Midttrafiks app-brugere vælger at betale med MobilePay, hvilket er den højeste procentdel MobilePay har oplevet i en større dansk virksomhed.

Gør rejsen lettere og mere attraktiv
Med et fokus på at identificere og introducere tiltag, der gør rejsen lettere og mere attraktiv, har Midttrafik fundet en vindende kombination i Midttrafik app med MobilePay.

“… Det har været meget positivt at opleve, at kunderne på få år har vænnet sig til vores app og de nye betalingsformer.” 
Mette Julbo, Vicedirektør hos Midttrafik.

 


Midttrafik app

Tre ud af fire køb i Midttrafik app sker med MobilePay.
Omsætning via Midttrafik app på 3,4 år: 500.000.000.
Solgte billetter siden lanceringen: 19.000.000.

“Vi har ramt den bedste af alle verdener ved at have vores egen app med de nødvendige trafikinformationer og samtidig kunne tilbyde en betalingsform, som danskerne kender og er fuldt fortrolige med, nemlig MobilePay.” 

Mette Julbo, vicedirektør hos Midttrafik

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om digitaliseringen af billetter og mobile betalingsløsninger, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Kofoed & Co - Christian Meisner Kofoed - Direktør

Christian Meisner Kofoed

Direktør

Tlf: (+45) 25 38 77 76
E-mail: christian@kofoed.co